Mannerheim-menu valmistui
Restonomiopiskelija Emma Mallin opinnäytetyö Mannerheim-menusta valmistui SeAMKin Ruoka-yksikössä. Työ tukee osaltaan Seinäjoen historian esittelyä ja kaupungin ruokamatkailua.
Menuta voi jatkossa nauttia Hotelli-Ravintola Almassa erillisestä tilauksesta.
Alman lisäksi työn tilaajina ja taustayhteisöinä toimivat Suomen Marsalkka Mannerheimin perinneseura sekä Vapaussodan ja Itsenäisyyden Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistys ry.
Mannerheimin sotapäämaja
Seinäjoella 1918: teemamenu
Hotelli-Ravintola Alma
Marskin ryyppy tai louhisaaren juoma
*
Lohiseljankaa tai
herkkusieniseljankaa
*
Sipulista lammaspaistia tai
täytettyjä tomaatteja
duchesse-perunoita & paistettua
kaalia
*
suklaakakkua
*
kahvia TAI teetä
konjakkia TAI likööriä
*
Menu: Emma Malli
Teksti:
Emma Malli
Restonomi SeAMK
Risto Lauhanen
erityisasiantuntija, TKI, SeAMK Ruoka
Eliisa Ylinen
lehtori, SeAMK Ruoka