Mannerheim-menu valmistui

Restonomiopiskelija Emma Mallin opinnäytetyö Mannerheim-menusta valmistui SeAMKin Ruoka-yksikössä. Työ tukee osaltaan Seinäjoen historian esittelyä ja kaupungin ruokamatkailua.

Menuta voi jatkossa nauttia Hotelli-Ravintola Almassa erillisestä tilauksesta.
Alman lisäksi työn tilaajina ja taustayhteisöinä toimivat Suomen Marsalkka Mannerheimin perinneseura sekä Vapaussodan ja Itsenäisyyden Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistys ry.

Mannerheimin sotapäämaja
Seinäjoella 1918: teemamenu

Hotelli-Ravintola Alma

Marskin ryyppy tai louhisaaren juoma

*

Lohiseljankaa tai
herkkusieniseljankaa

*

Sipulista lammaspaistia tai
täytettyjä tomaatteja
duchesse-perunoita & paistettua
kaalia

*

suklaakakkua

*

kahvia TAI teetä
konjakkia TAI likööriä

*

Menu: Emma Malli

Teksti:

Emma Malli
Restonomi SeAMK

Risto Lauhanen
erityisasiantuntija, TKI, SeAMK Ruoka

Eliisa Ylinen
lehtori, SeAMK Ruoka