GrowUp Students -kilpailu vauhdittaa opiskelijoiden yrityksiä ja yritysideoita

Etelä-Pohjanmaalla useampana vuonna järjestetty menestyksekäs pk-yritysten Grow Up -kasvuyrityskilpailu muotoutuu uudelleen. Tällä kertaa Etelä-Pohjanmaan alueen korkeakouluopiskelijat pääsevät kilpailussa testaamaan yritysideoitaan. GrowUp Students -kilpailu lanseerataan SeAMKissa ensimmäistä kertaa tänä syksynä.

Hakola_GrowUp%20Students_Kuva1.png

GrowUp Students on kasvukilpailu ja valmennusprosessi Etelä-Pohjanmaan alueen korkeakouluopiskelijoiden yritysideoille, alkaville yrityksille tai jo perustetuille yrityksille. Kilpailu on erinomainen ponnahduslauta idean eteenpäin viemiseen.

Henkilökohtaista sparrausta

Kilpailuun osallistuva opiskelija saa asiantuntijoilta henkilökohtaista ohjausta liikeidean ja liiketoiminnan kirkastamiseen, kehittämiseen ja mittaamiseen. Sparraajat auttavat opiskelijoita viemään liikeideoitaan eteenpäin ja kehittämään ideansa jopa yritykseksi asti.

Yritysideoita sparrataan kolmessa eri teemassa: 1) liiketoimintaidea kokonaisuudessaan 2) myynti ja markkinointi 3) talous, verkostot ja resurssit. Tarkoituksena on kannustaa ja tukea opiskelijoiden yrittäjyysaikomuksia.

Kilpailua ovat järjestämässä useat eri tahot, joilla on vahvaa osaamista yrittäjyydestä ja elinkeinoelämästä. Lisätietoa: http://www.seies.fi/growupstudents/

Kilpailu pilotoidaan osana Opiskelijat osaksi kasvuyrittäjyyden ekosysteemiä -hanketta. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto.

Hakola_GrowUp%20Students_rahoittajan%20logo.jpg

Teksti:

Jennika Hakola. Kirjoittaja toimii Opiskelijat osaksi kasvuyrittäjyyden ekosysteemiä -hankkeen projektipäällikkönä.