GrowUp Students -kilpailu tulee jälleen! | @SeAMK-verkkolehti

GrowUp Students -kilpailu tulee jälleen!

Viimevuonna ensimäistä kertaa järjestetty GrowUp Students starttaa jälleen lokakuussa – tänä vuonna laajemmin kuin aikaisemmin. Onnistunut konsepti on innoittanut sekä Tampereen, että Vaasan ammattikorkeakoulun mukaan kilpailuun. Tänä vuonna yritysideakilpailun voitosta ottavat siis mittaa SeAMKin, TAMKin ja VAMKin opiskelijat. Loppukilpailu käydään SeAMKissa 28.11.2018.

GrowUp Students on kasvukilpailu ja valmennusprosessi korkeakouluopiskelijoiden yritysideoille, alkaville yrityksille tai jo perustetuille yrityksille.

Kilpailuun osallistuva opiskelija saa prosessin aikana liike-elämän asiantuntijoilta henkilökohtaista ohjausta liikeidean ja liiketoiminnan kirkastamiseen, kehittämiseen ja mittaamiseen. Yritysideoita sparrataan kolmessa eri teemassa: 1) liiketoimintaidea kokonaisuudessaan 2) myynti ja markkinointi 3) hinnoittelu ja resurssit.

Kilpailun tarkoituksena on kannustaa ja tukea opiskelijoiden yrittäjyysaikomuksia. Kolme parasta yritysideaa palkitaan merkittävin rahapalkinnoin – tänä vuonna palkointosummat ovat: 1. sija 1500€, 2. sija 1000€, 3. sija 500€. Ideoita tai yrityksiä arvioidaan toteutettavuuden, toimivuuden, potentiaalin, uutuusarvon, laajennettavuuden ja opiskelijan oman panoksen perusteella.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.growupstudents.com

Vuoden 2018 kilpailua ovat järjestämässä SeAMKin lisäksi Into Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari ja Seinäjoki Entrepreneurship Society – SeiES.

Teksti:

Jennika Hakola
Asiantuntija TKI