HIGHFIVE – hanke Helsingin FoodTec, PacTec ja PlastExpo Nordic 2024 -messuilla | Julkaisut @SeAMK

HIGHFIVE – hanke Helsingin FoodTec, PacTec ja PlastExpo Nordic 2024 -messuilla

#

HIGHFIVE-hanke

HIGHFIVE hankkeen lyhytnimi tulee sanoista ”enHancing dIgital and Green growtH in the Food processing industry via Interregional innoVation invEstments” – suomeksi se kääntyy muotoon “kestävää kasvua ja digitalisointia elintarviketeollisuuteen alueiden välisilliä innovaatioinvestoinneilla”. Hanke on rahoitettu Euroopan Unionin I3-instrumentista ja mukana on partnereita ympäri Eurooppaa. Hanke on alkanut joulukuussa 2022 ja jatkuu marraskuuhun 2025 saakka. Hanke keskittyy kahteen elintarvikeyritysten kohtaamaan haasteeseen – kriittisten mittapisteiden anturointiin ja antureiden integrointiin muihin käytössä oleviin järjestelmiin.

FoodTec, PacTec & PlastExpo Nordic 2024

HIGHFIVE (Grant Agreement 101083989) -hanke oli mukana näytteilleasettajana omalla osastolla Helsingissä 13.3 – 14.3.2024 järjestetyillä FoodTec, PacTec & PlastExpo Nordic 2024 messuilla. Hanke herätti paljon kiinnostusta ja kysymyksiä messukävijöiden keskuudessa, ja standilla saikin olla koko ajan keskustelemassa ja kertomassa hankkeesta. Messut olivat myös kävijämäärällisesti onnistuneet, sillä tapahtuma keräsikin kahden päivän aikana lähes 4400 kävijää messukeskukseen.

Tapahtuma oli erinomainen tilaisuus verkostoitua yhteistyökumppaneiden kanssa sekä markkinoida HIGHFIVE – hankkeen toisen rahoitushaun hakua elintarvikesektorin pk-yrityksille tuotannon digitalisointiin.

Hankkeen projektipäällikkö Markus Ojala piti messujen FoodTec stagella pitchauksen HIGHFIVE-hankkeesta sekä sen pk-yrityksille suunnatusta rahoitushausta. Pitchaus herätti mielenkiintoa alan pk-yritysten keskuudessa, ja useat tulivatkin käymään standilla esityksen jälkeen.

Kokonaisuudessa messut olivat hankkeelle upea tilaisuus saada näkyvyyttä, markkinoida rahoitushakua sekä verkostoitua. Hienoimpina saavutuksina olivat kaksi rahoitushaku hakemusta, jotka työstettiin pk-yritysten kanssa messujen aikana. Hankkeen rahoitushaun markkinoinnin voidaan todeta toimineen ja saavuttaneen halutun kohderyhmän hienosti.

HIGHFIVE-hanke kiittää kaikkia HIGHFIVE-hankkeen standilla vieraita messukävijöitä sekä rahoitushakuun osallistuneita yrityksiä! Vaikka messut ovatkin nyt takanapäin, niin jatkamme aktiivisesti hankkeen parissa työskentelyä ja myöhemmin pääsemmekin tarkastelemaan toisen rahoitushaun tuloksia.

Muistakaa seurata HIGHFIVE – hanketta sosiaalisessa mediassa ja pysykää kuulolla!

HIGHFIVE-hanketta edustamassa projektityöntekijä Krista Eteläkari ja projektipäällikkö Markus Ojala (kuva:Elina Huhta).

Krista Eteläkari
Projektityöntekijä TKI
SeAMK

Lisätietoja:

Markus Ojala, markus.ojala@seamk.fi

Krista Eteläkari, Krista.Etelakari1@seamk.fi

HIGHFIVE-hankkeen kotisivut

SS4AF-verkoston kotisivut