Artikkelit
-
Maatalouden resilienssin tunnistaminen ja vahvistaminen ABCD-mallilla
-
Pilotointia, oppia ja oivalluksia – ekstruusiokokeet kevätlukukaudella 2025
-
Valmisruoka esillä SEAMKin urapäivässä
-
Oppilaiden kestävän ruokailun ja ruokakasvatuksen kehittäminen alkaa yhteistyöstä
-
Elintarvikealan opiskelijoiden näkemyksiä hyvästä esihenkilötyöstä
-
SEAMK Food Labs – Kehittämistä koko ruokaketjun tukena
-
Työprosessien ja työhyvinvoinnin kehittäminen ravintola-alan pk-yrityksissä – avainasemassa vuorovaikutteiset ja osallistavat menetelmät
-
Warsaw Food Expo 2025: Kurkistus Puolan ruokateollisuuden kehityssuuntaan
-
Nykyhetkeä ja tulevaisuutta ruoantuotannossa Saarijärvellä
-
Muutoksen aikaansaaminen on vaikuttamisen ydin – Miksi projektipäällikön kannattaa olla kiinnostunut vaikuttamisesta?