Kestävän ruokapöydän ääressä: Jakso 4, Kestävä ruoankulutus | Julkaisut@SEAMK

Kestävän ruokapöydän ääressä: Jakso 4, Kestävä ruoankulutus

Kestävän ruokapöydän ääressä -podcast kokoaa yhteen Etelä-Pohjanmaan ruokasektorin toimijat keskustelemaan kestävän ja vastuullisen ruoan tulevaisuudesta. Jokaisessa jaksossa ääneen pääsevät ihmiset ja teot, jotka rakentavat vähähiilistä ja ympäristövastuullista ruokajärjestelmää – käytännön tasolla ja alueellisesti.

Podcast tarjoaa inspiroivia keskusteluja, konkreettisia esimerkkejä ja uusia näkökulmia siihen, miten ruoka-alalla voidaan edistää kestävyyttä yhteistyön ja innovaatioiden avulla.

Neljännessä jaksossa Kyösti Pennanen ja Roosa Maaria Malila Vaasan yliopistolta keskustelevat kestävän ruoankulutuksen ulottuvuuksista. He käsittelevät muun muassa ruokakulttuurimme muutospaineita, ja keinoja, joilla voimme siirtyä kohti kestävää ruoankulutusta.

Podcastin tekstivastine »(Opens in a new window)

Lisätietoa Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi -hankkeesta löydät hankkeen projektisivuilta.(Opens in a new window)

Ohjelma on osa Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi -hanketta, joka on Euroopan unionin osarahoittama.

Äänitys: Kyösti Pennanen
Editointi: Terhi Ahola-Olli
Tekstivastine: Terhi Ahola-Olli
Käsikirjoitus: Kyösti Pennanen ja Roosa-Maaria Malila
Tuotanto: Terhi Ahola-Olli / Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi -hanke