SeAMKissa haettavana 910 paikkaa kuudella alalla | @SeAMK-verkkolehti

SeAMKissa haettavana 910 paikkaa kuudella alalla

kategoria: 2018, Muut artikkelit

Hae 28.3.2018 klo 15.00 mennessä

Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika on parhaillaan käynnissä ja päättyy keskiviikkona 28. maaliskuuta kello 15.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on haettavana yhteensä 16 AMK-tutkintoon johtavaa ja kuusi ylempään AMK -tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa.

SeAMK tarjoaa koulutusta kuudella alalla: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala. Nyt haettavana olevien koulutusten opinnot alkavat syksyllä 2018.

AMK-tasoisista tutkinto-ohjelmista 15 on haettavana päivätoteutuksena ja kaksi monimuotototeutuksena. Päivätoteutuksen opinnot järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin. Monimuotototeutuksena järjestettävät koulutukset on pääasiassa mahdollista suorittaa työn ohessa. Lisäksi haettavana on kuusi ylempään AMK -tutkintoon johtavaa koulutusta.

Kliinisen asiantuntijuuden ylempi AMK -tutkinto ensimmäistä kertaa haettavana

Uusi kliinisen asiantuntijuuden ylempi AMK -tutkinto sosiaali- ja terveysalalla on nyt ensimmäistä kertaa haettavana. Koulutukseen on 20 aloituspaikkaa, ja sen laajuus on 90 opintopistettä.

Kliinisen asiantuntijuuden koulutuksessa keskiössä on toiminta kliinisenä asiantuntijana erilaisissa kansanterveyteen ja kansansairauksiin liittyvissä sekä akuuteissa asioissa.

Koulutuksesta valmistunut voi työllistyä erilaisiin sosiaali- ja terveysalan asiantuntija- ja kehittämistehtäviin julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla. Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK -tutkinto antaa kelpoisuuden ylempää korkeakoulututkintoa edellyttäviin virkoihin tai tehtäviin.

Opiskelu tapahtuu lähiopetuksena ja monimuoto-opintoina. Lähiopetuspäiviä on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa.

SeAMKissa haettavana 910 opiskelupaikkaa kevään yhteishaussa

SeAMKissa on nyt haettavana kaikkiaan 910 opiskelupaikkaa.

Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Samalla hakulomakkeella haetaan sekä ammattikorkeakouluihin että yliopistoihin. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku. Lisäksi Hakijapalvelut auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakijapalvelut
Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.)
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi

Juttu on aiemmin ilmestynyt SeAMKin verkkosivuilla.