SeAMK Tekniikka lisää kaksoistutkintojen tarjontaa | Julkaisut @SeAMK

SeAMK Tekniikka lisää kaksoistutkintojen tarjontaa

kategoria: 2017, Muut artikkelit

SeAMK Tekniikan kansainvälistä toimintaa kehitetään saksalaisen korkeakoulun Würzburg-Schweinfurtin kanssa. Suunnitteilla on englanninkielinen kaksoistutkinto konetekniikan koulutukselle. SeAMKilla on jo tarjota tarkoitukseen sopiva konetekniikan englanninkielinen opintokokonaisuus. Würzburg-Schweinfurtissa kehitetään kaiken kaikkiaan englanninkielistä koulutusta, ja heillä on halu lisätä sen yhteydessä yhteistyötä SeAMKin kanssa. Liiketalouden koulutuksessa kaksoistutkintosopimus on jo olemassa.

SeAMK Tekniikan yhteistyö toisen saksalaisen korkeakoulun, Fachhochschule Aschaffenburgin kanssa saa myös jatkoa. Kaksoistutkintosopimusta automaatiotekniikan ja tietotekniikan koulutusten lisäksi ollaan laajentamassa nyt autotekniikan opintoihin. Se on SeAMKissa yhtenä konetekniikan koulutuksen suuntautumisena.

Aschaffenburg ja Würzburg-Schweinfurt sijaitsevat maantieteellisesti lähellä toisiaan, Saksan autoteollisuuden ja sen alihankinnan alueella Baijerissa. Tämä on hyödyllinen ympäristö myös SeAMKin insinööriopiskelijoille opiskelulle ja harjoittelulle.

Teksti:

Terhi Kallio