Haku SeAMKin koulutuksiin alkaa 15.3.2017 | Julkaisut @SeAMK

Haku SeAMKin koulutuksiin alkaa 15.3.2017

kategoria: 2017, Muut artikkelit

Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika on käynnissä 15.3.–5.4.2017. SeAMKissa on haettavana 800 opiskelupaikkaa.

SeAMK tarjoaa koulutusta kuudella alalla: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala. Nyt haettavana olevien koulutusten opinnot alkavat syksyllä 2017. Koulutukset järjestetään Seinäjoella, lukuun ottamatta agrologikoulutusta, joka toteutetaan Ilmajoella.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on haettavana 14 päiväopetuksena toteutettavaa ja neljä monimuoto-opetuksena toteutettavaa koulutusta. Päivätoteutuksen opinnot järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin. Monimuotototeutuksena järjestettävät koulutukset on pääasiassa mahdollista suorittaa työn ohessa. Lisäksi haettavana on viidellä eri alalla seitsemän ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta.

Uusi kulttuurialan ylempi AMK-tutkinto ensimmäistä kertaa haussa

SeAMK tarjoaa nyt kaikilla kuudella alalla myös ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Tänä keväänä on ensimmäistä kertaa haettavana kulttuurituottaja (ylempi AMK) -koulutus.  Koulutukseen on 20 aloituspaikkaa, ja sen laajuus on 60 op.

Opinnoissa keskitytään toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen kulttuurialalla. Opinnoissa opitaan ennakoimaan ja hyödyntämään toimintaympäristön jatkuvaa muutosta sekä kehittämään verkostoja alalla. Opinnoissa korostuvat liiketoimintaosaaminen ja kulttuurialan business-puoli, yrittäjyys, johtaminen ja kulttuurialan tulevaisuus.

Tutkinnon voi suorittaa työn ohessa. Lähiopetusta on pääsääntöisesti kerran kuussa perjantaisin ja lauantaisin. Opetukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta eli läsnäoloa Seinäjoella ei vaadita.

SeAMKissa haettavana 800 opiskelupaikkaa kevään yhteishaussa

Aloituspaikoista 600 on päiväopetuksena toteutettaviin koulutuksiin, 85 monimuoto-opetuksena toteutettaviin ja 115 ylempiin amk-tutkintoihin johtaviin koulutuksiin. Aloittain paikkoja on haussa seuraavasti:

Liiketalous 160
Luonnonvara-ala 50
Sosiaali- ja terveysala 185
Tekniikka 296
Kulttuuriala 60
Ravitsemisala 49

Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Samalla hakulomakkeella haetaan sekä ammattikorkeakouluihin että yliopistoihin. Hakija voi hakea enintään kuuteen eri hakukohteeseen, jotka täytyy järjestää mieluisuusjärjestykseen. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista ja hakemisesta löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku. Lisäksi Hakijapalvelut auttavat hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja hakemisesta:

SeAMK Hakijapalvelut
Kampusranta 11 (Frami F, 2. krs.)
puh. 020 124 5501
hakijapalvelut@seamk.fi